Nu ai nevoie la varsta asta. Iti recomand un sport si somnul intre orele 22-24. Nu iti consuma energia cu calculatorul.
Lecitina îngraşă. Dacă nu vrei să te faci ca un balon, poţi lua pentru o perioadă scurtă MgB6, care te ajută să te concentrezi(legat de memorie) sau pur şi simplu nişte vitamine, de exemplu C.
Cel mai sănătos însă ar fi să consumi fructe şi legume, şi să ai un program de somn bine structurat.
Baftă.
La anii astia e mai bine sa o lasi mai moale cu pastilele, mai bine ai consuma mai multe lactate si ai lua calciu, asta ajuta memoria! multa bafta!
Mananca ou si parca peste si poti spune "jet" la pastile. Lapte sa bei mult! Dar nu cumparat din magazin, ci de la sursa.
Se referea daca au bunicii mei vaca sa beau lapte natural, nu de la magazin
Hai mai termina, nu vezi ca deja incepi sa bagi alt subiect? Oricum nu ai stiut sa raspunzi deloc la intrebarea asta si mai mult ai comentat. daca nu ai ce face du-te la alte intrebari.
Oh,oh,oh, ce ma fac eu cu tine?
http://www.google.ro/......tp?/search
Sincer mai degraba nu le iei, ai abia 13 ani, abia la pubertate. Unele pot avea chiar efecte adverse asupra ta. Odihna si o alimentatie adecvata ar ajuta mai degraba.
Spirulina : este naturala si nu are efecte adverse. daca vrei sa memorezi usor incearca memoplus.
Salut! Si eu am 13 ani si folosesc MemoPlus! Sunt foarte bune!
La Catena sunt memoplus cu 60 de capsule la 55.50 lei!
Sau cu 30 capsule cu 33.00 lei!
Succes!
Anonimathaa întreabă:
Mario1996 întreabă: