Mai bine te duci la dentist, nu cred ca ai cum sa scapi de carii. Nu costa asa mult la unele, depinde, dar cred ca merita. Sanatatea e cea mai importanta! Ai grija totusi pe viitor sa nu mai faci carii.
Din pacate nu se pot trata cariile acasa, trebuie curatat dintele la dentist dezinfectat si pusa o plomba ca sa etanseze, daca stai asa cu ea dupa un timp poate sa fie si zece ani incepe sa doara si dintele va fi compromis, vor aparea multe complicatii, tratamente. O plomba costa 100lei de lei cel mult cred ca si mai putin 50 depinde cat de adanca este caria. Incearca sa mergi la dentist, tratamentele naturiste le poti face suplimentar si este f bine.
Nu ai cum
Dar incearca sa iti scoti caria cu un ac si dupa aia sa pui pe masea superglue(asta o sa faca mai multe carii asa ca mai bine du-te la stomato)
Ai inceput bine dar iti lipsesc niste informatii. Dintii sunt formati din calciu, asadar ai nevoie de un surplus de calciu in dieta. Consuma lapte sau branza o perioada dar nu consuma bauturi acide deloc deoarece acestea iti ataca smaltul si iti incetinesc asimilarea calciului.
Poti sa inlocuiesti uleiul de cocos cu ulei de masline extravirgin si incearca sa faci gargara de 2/3 ori pe zi (sa nu cumva sa inghiti uleiul). Uleiul nu face decat sa-ti distruga bacteriile din gura si deci si de la nivelul dintilor infectati (cariile) si din cauza asta ai nevoie si de surplusul de calciu.
Caria e o gaura in masea pe care mai exista si tot felul de depuneri. Nu ai cum sa repari asta acasa. Maseaua nu creste la loc orice i-ai face. Dentistul ti-o curata de depuneri cu un aparat care slefuieste, apoi iti umple acea gaura cu un material special. E o treaba foarte delicata. Cum crezi ca si-o poate face cineva acasa? Nici dentistii n-ar putea sa-si faca asta singuri acasa.
Ai doua variante, ori folosesti un cleste, ori mergi la dentist. nu ai cum sa scapi de carii singur, doar cu plomba se rezolva.
Iei Lacalut Anti Carii si te speli pe dinti des dar asta e pentru preventia cariilor.Ca sa scapi de o carie deja existenta trebuie sa mergi la dentist, alta solutie nu ai, nu vad cum ai trata caria acasa..Acasa poti doar sa previi aparitia cariilor.Sanatate!