| Kayn221 a întrebat:

Imi puteti recomanda un ham sau ceva care sa ma tina drept si sa ma ajute sa am o pozitie corecta? Si un site de unde as putea comanda.
As vrea din experienta daca se poate sa imi spuneti cum se poarta si cat de mult ajuta + avantaje/dezavantaje.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| G510 a răspuns:

Acum 7 ani am fost la medicul de familie care mi-a dat o trimitere la o ortopedie, tot din cauza spatelui. Acolo mi-au făcut un control si mi-au pus sa port un ham, nu corset. Nu a fost așa scump și după un timp am si primit banii inapoi. A trebuit sa port un an acest ham, si mi-au sugerat sa fac mult sport, inot sau handball, baschet ( nu fotbal! )... după un an m-am dus înapoi la control iar medicii mi-au spus ca postura mea s-a reparat.
Asta îți sugerez și ție să faci! Du-te la medicul de familie si spune-i să-ți dea o trimitere la ortopedie, nu îți lua după capul tău prostii de pe net. Medicii îți vor spune ce e bine pentru tine. Succes!

1 răspuns:
| MD25 a răspuns:

Inainte de a cumpara, fa o vizita la un ortoped. El iti va zice cu siguranta daca ai nevoie si de ce anume ai nevoie.