| Cici4Mici a întrebat:

Imi puteti va rog sa imi spuneti cu ce crema sau ce sa iau pentru herpes.Mi-a aparut ceva de aseara pe buza dar nu prea am bagat de seama si acum vad ca mi s-a facut mai mare si mi-am dat seama ca e herpes. Tin sa mentionez ca am 13 ani. Daca puteti sa imi spuneti ce sa iau o sa va multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Aciclovir e cel mai uzual si de efect.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Aciclovir unguent, este special pentru herpes! multa sanatate happy

| lolylolypops a răspuns:

Mie mi-a trecut cu Aloe Vera lips este foarte bun pentru herpesuri si iritatii si este potrivit si pentru copii!

| Claudiu950 a răspuns:

O sa para ciudat prima oara dar poti sa folosesti pasta de dinti ( orice fel ) si sa pui chiar putin in locul unde a iesit herpesul. Va trece in o zi sau putin mai mult. Sper ca te-am ajutat!

| Cineva2424 a răspuns:

Daca vrei sa nu se vada herpesul, eu stiam ca exista un fel de mini plasturi care se pun unde ai herpesul si nu se mai vede.Ii procuri de la farmacie.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te ajută Aciclovir dar foarte bună este și tinctura de propolis care reduce inflamația și grăbește vindecarea.
Pa, pa.