Bună Bianca! Întîrzîierea ciclului menstrual poate fi din cauza stresului si a dereglarii hormonale, pîna la varsta de 18 ani organismul este in proces de maturizare si de schimbare, de aceea apare o întîrzîiere a ciclului tau, poate ar fi bine sa mergi la un medic ginecolog sa te consulte sa i ti dea tratament eventual daca el consideră, oricum trebuie sa eviti stresul nervii nu fac bine corpului organismul are nevoie de liniste, sanatate multa.
Poate fi vorba de o dereglare hormonală.
Însărcinată nu ai cum să fii, asta e exclus.
Ai trecut la liceu? Poate fi si asta un factor.
Daca te stresezi din cauza ca nu ti-ai inceput viata sexuala, stai linistita, ar trebui sa se intample asta dupa 18 ani.
Nu prea se intelege din intrebarea ta ce te supara cu adevarat.
La 15 ani vrei sex? Altceva numai ai in cap? Vezi ti de scoală lasa prostiile, sexul după 18 ani.
Am corectat intrebarea, ai face bine sa gandesti inainte sa vorbesti, ajuta de multe ori
Poate fi de la stres sau schimbare in dieta.
Ceaiul de ghimbir sau sa faci baie in praf de mustar m-a ajutat pe mine cand imi intarzia.
Dar, la varsta ta e posibil sa mai fie dereglari, corpul tau e in continua schimbare. Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.
A da, si nu ziceam ca ma stresez din cauza ca nu mi-am inceput viata sexuala, ma stresez pentru ca imi intarzie menstruatia. Scuzati exprimarea