Daca ai tensiune joasa ar trebui sa te ajute o cescuta de cafea. Daca consumi cafea si esti meteosensibil, nu prea ai ce-i face. De asemenea, daca ai fost agitat o perioada, foarte suparat se poate sa "rabufneasca" acum. De asemenea, problemele cu fierea pot genera cefalee. Cauzele sunt multiple. Pana nu stii exact despre ce este vorba, nu prea stiu ce sa-ti spun. Eu, ca barbat, am uneori migrene zile la rand. Nu le prea pot atenua decat cu o doza mare de analgezice. Apoi trece si pesta cateva saptamani iar apar. Daca problema e cumplita, du-te la medic si vezi ce-ti spune. Sanatate!
Durerile de cap sunt insotite de migrene? Ia un antinevralgic, evita soarele si caldura.
Ai tras curent, ai amigdalite sau...hmm, sau ai răcit. Consultă medicul de familie, acesta va ştii cu siguranţă care este problema şi cum o poţi trata.
Succes!
Cel mai bine ar fi sa mergi la un neurolog, sunt foarte multi factori care influenteaza durerile de cap si ar fi bine sa le luam in seama si sa nu uitam ca jocul cu sanatatea este un joc foarte periculos care poate avea urmari foarte grave...multa sanatate