Deci in primul rand iti recomand sa te duci la medic pentru ca la urechi nu ma prea pricep si n-am patit asa ceva.Totusi incearca sa te speli cu ceva ceaiuri ce curata prin urechi si incearca sa eviti cat mai mult apa murdara gen rau, lac, strand, poate o fi si de la apa din mare daca ai fost la mare.Dar mai bine du-te la medic.
Si eu am patit, m-am dus la doctor si mi-a zis ca mananc prea multe dulciuri si ciocolata, intr-un timp m-am mai oprit sa mananc atatea dulciuri si sa stii ca nu mi-au mai aparut.In orice caz, du-te la medic.
Buna,
Problema ta este ca le spargi, din cauza asta iti apar iar cosuri si puncte negre. Cand spargi cosul, o parte din infectie ajunge in sange si iti apar mai mult apoi in zona respectiva.
Am avut si eu probleme cu cosurile si punctele negre in ureche, e ceva normal, e ca si cand ai avea pe ten.
Eu am reusit sa scap de cosurile si punctele negre din ureche dupa ce am fost la un medic dermatolog foarte bun si mi-a zis sa imi cumpar ulei 100% pur de arbore de ceai (Tea Tree) de la Thursday Plantation
Medicul mi-a zis sa pun pe un betisor de ureche, 2-3 picaturi de ulei de arbore de ceai si apoi am dat pe cosuri si punctele negre. Am mai pus cateva picaturi in sampon pentru a scapa mai repede dar si pentru a controla excesul de sebum.
Tot pentru problema cu cosurile te sfatuiesc sa schimbi sapul normal cu un sapun pe baza de ulei pur de arbore ceai.
Deeaandreea9156 întreabă: