| Zoink30 a întrebat:

Buna TPU, imi ziceti si mie de cateva firme care produc sirop cu codeina? Este pentru uz medical.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Toate companiile farmaceutice il produc, dar se elibereaza NUMAI pe RETETA eliberata de medic.

| mastadont a răspuns:

Codeina se eliberează în general doar cu rețetă, dacă crezi că ai nevoie de acest medicament atunci mergi la un medic, el este cel mai în măsură să îți recomande medicația potrivită pentru tine.
Nu recomand să încerci să bei siropuri doar pentru un high, poți chiar muri pentru că majoritatea conțin și paracetamol, care este destul de toxic, chiar fatal în doze mari.

| Dragobeta a răspuns:

Nu vad de ce te-ar interesa care sunt firmele. Esti farmacist si vrei sa te aprovizionezi? Ca altfel, ce fel de "uz medical" cu trimitere la firma?

| Zoink30 explică (pentru Dragobeta):

Vreau sa o aprovizioneza pe ma ta cu sloboz, daca nu ai un raspuns la ce am intrebat nu mai abera

| Dragobeta a răspuns (pentru Zoink30):

Esti drogat la prima ora?
Raspunsul este: spitalul de psihiatrie!

| Zoink30 explică (pentru Dragobeta):

Drogata esti tu, vezi ca intreb ceva si imi dai un raspuns diferit

| lucianMKSro a răspuns:

Lasă-mă să ghicesc, te-ar interesa care are cea mai mare concentrație de codeină... din motive medicale, desigur. laughing

| Zoink30 explică (pentru lucianMKSro):

Nu vreau sa consum pentru "high" sau din astea, voiam sa stiu asa cateva firme