| onuticuta200312 a întrebat:

implinesc 13 ani pe 31 ianuarie 2016, deci am 12 ani si 10 luni(sunt in clasa a 6-a)! In aceasta perioada merg la o alta scoala din oras la pregatire pentru olimpiada la matematica, acolo mergand fete si baieti din clasa a 6-a de la toate scolile din oras,si am vazut niste fete de aceiasi varsta cu mine care erau dezvoltate(aveau sani),iar eu am momentan doar niste umflaturi care nu mai cresc de aproximatic un an! Nu inteleg de ce ele sunt dezvoltate si eu nu! Mie,cel putin,mi se pare prea devreme dar nu stiu de ce ele sunt dezvoltate si eu nu! Imi puteti spune daca si voi(ma refer la fete) ati trecut prin asta si in cat timp vau crescut sanii?
P.S. Vreau sa mentionez ca am niste umflaturi in loc de sani, niste umflaturi care se observa prin haine si pot fi deranjante uneori! FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Holy2010 a răspuns:

Nu iti face probleme. Fiecare se dezvolta in ritmul ei. Teoria de mai jos cu puiul injectat are un gram de adevar dar doar atat. Daca vrei sa-ti impartasesc din experienta personala. Eu nu am mancat pui injectat, doar de casa iar sanii mei erau deja dezvoltati in totalitate la 11 ani (la fel a fost si mama mea) Aveam colege care nici la 14 ani nu aveau sani. Depinde foarte mult de genetica in primul rand si apoi de alimentatie dar dieta bogata in proteine este un factor favorizant cu siguranta. Sanii tai vor creste cand trebuie sa creasca. Presupun ca nu ai avut menarha...

2 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

O sa iti creasca si tie.Nu te ingrijora. Depinde de organism: Unii sunt mai dezvoltati, altii nu

| User9006 a răspuns:

Acele fete mananca mult piept de pui "cumparat" si de aia le cresc sanii happy. Puilor de gaina de mici li se injecteaza in piept hormoni pentru a accelera procesul de crestere, dupa care sunt pusi la vanzare in magazine, supermarketuri.EX:daca cumperi un piept de pui, si il vei taia la mijloc ai sa observi o pata neagra de 1-1, 5cm, acolo au fost injectatii puii cu hormoni de crestere. Nu recomand puiul cumparat. In unele cazuri daca mananca excesiv se pot alege cu diferite boli:cancer, obezitate, etc...