Poti merge la medicul de familie, nu la urgente. Sau o poti lasa sa creasca mai sus de deget, cu colturile drepte si sa ramai asa cu ea, cel putin o perioada. Nu incerca sa o smulgi tu. Daca o tai va fi bine o perioada, dar cand va creste, vei avea aceeasi problema.
Hei! Pentru o săptămână cel puțin îți pui pansament cu unguent cu tetraciclina asa m-a ajutat pe mine(de 5 ori am avut...)ai infecție la unghie? Rg rasp. BYE
Eu am chestia asta de mai mult timp dar nu am băgat în seamă. Demult am avut puroi in carne în scos si acum imi este umflată care a de langa unghie si rosie.
Pai cam asa se întâmplă... Încearcă sa îți mai ridici unghia folosind ață dentara/îți pui sub unghie vata și lași acolo vata pana când unghia trece peste burice
Eu m-am operat de 2 ori si tot mi s-a facut infectie.Trebuie sa stai in ceai de pelin cu degetele(informatie de la un doctor). Durerea vine de la infectie.Trebuie sa te speli pe picioare doar cu sapun de casă.Eu am luat si amoxacilină cu prescriptia medicului si infectia s-a dus de tot.