| Mikys99 a întrebat:

in aceasta vara trebuie sa-mi faca operatie la spate, am scolioza..Am o frica de mor,nu mi-e frica cum va fi in operatie mi-e frica dupa trecerea anesteziei, doare? Stiu ca administreaza medicamente, dar asta este frica mea cea mai mare.P.S. operatia va fi facuta in Italia.Deci doare dupa trecerea anesteziei?(((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| βeĺBŷŷ a răspuns:

Din pacate da! Dupa ce iti face anestezia vei adormi dar dupa ce te vei trezi vei avea o senzate de greata si nu te vei simti chiar foarte bine. Sfatul meu e sa nu fi chiar foarte speriata pentru ca dupa vreo patru ore o sa te simti mai bine (trebuie sa te odihnesti mult)
Bafta si sa nu fi speriata O.K?
FUNDITA?

4 răspunsuri:
| Laura0 a răspuns:

Hmm...in primul rand sa nu-ti fie frica, totul va fi okhappy. daca era facuta in Romania ar fi trebuit sa te ingrijorezilaughingpai cred ca doare un pic... oricum va trece repede

| Mikys99 explică (pentru Laura0):

Iti multumesc de incurajare Luarita)))

| Laura0 a răspuns:

Ehhh cu placere:*