Bună!
Nu cred că e nevoie să-ţi spun că nu-i bine să faci asta, mă gândesc că ştii.
Păi o să slăbeşti vreo 2-3 kilograme (aşa e. de obicei doar) prima săptămână, dar pe termen lung devine fără efect şi o să te şi balonezi chiar...indiferent cât de puţin ai mânca. O să mai slăbeşti şi apoi, dar lent. Nu prea se merită deci.
O seară frumoasă!
E cea mai mare prostie să te înfometezi! Nu faci decât să te îngraşi mai rău. Corpul are nevoie de proteine,grăsimi (în cantităţi mici) şi de altele,iar din moment ce tu nu-i dai nimic,el consumă din "rezerve" şi de aia pari că eşti mai slabă. Dar îţi distrugi organismul. În momentul în care îi dai mâncare mai multă,el,fiind obişnuit să consume foarte puţin, se "dereglează" puţin şi atunci te îngraşi.
Tu trebuie doar să mănânci regulat,dimineaţa,la prânz şi seara,dar să consumi multe lichide, multe fructe şi multe legume, să reduci din prăjeli, dulciuri şi să consumi mai puţină carne. Asta e tot! Nu înfometare.
Ce naiba, eu am slăbit vreo 3-4 kg în 2 săptămâni fără să vreau, că era o căldură groaznică prin iulie şi consumam foarte multe lichide şi fructe. Să vezi ce mă luptam să pun kilogramele alea înapoi...
Daca te imfometezi nu slabesti, ci iti distrugi organismul.
continua asa 3-4 zile si ajungi direct la spital cu perfuzii
Buna!
NU VA MAI DISTRUGETI ORGANISMUL!
Lasa infometarea, nu-i o solutie!
Daca vrei sa scapi de kilograme, tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!
Buna!
O verisoara timp de o saptamana a baut apa,nu a mancat paine,a manacat cate un fruct-doua si cate ceva de mancare dimineata,ceva fara paine.
Timp de o saptamana nu a slabit nici macar un gram.
De ce?
Ei bine nu a facut miscare,sport.
Asta vei pati si tu daca nu vei face sport, nu vei slabi + ca te vei alege cu o durere de stomac, sau organismul tau va lua o introsatura.
Cel mai bine e sa mananaci putin si des, sa consumi fructe si legume, painea si cipsurile cat mai putin si cel putin 30-60 de minute de sport pe zi.
Pa, pa!
Daca vrei sa slabesti rapid si sanatos mancand gustos iti recomand dieta dukan
Am zis ca exemplu. Am facut asta O DATA in viata mea, de curiozitate.
In rest repet : am slabit 18 kg mancand DE TOATE, fara nicio restrictie ( inclusiv grasimi ), doar ca mancare sanatoasa, neprocesata + mult sport ( eu sunt atlet de forta, fac skandenberg competitional ).
Iar dukan a fost, ramane si va fi un rahat de dieta, bun doar sa-ti distrugi sanatatea.
Buna! Şi eu m.am înfometat. Sa stii ca nu e bine deloc. Iti slabeste corpul. +Ca vei devenii anorexica. Mai bine fa asa:
cumpara.ti paine neagra integrala feliata. Si la fiecare masa ia decat o felie. Si cu felia aia gusti din toate ce e pe masa. Cand ti.sa terminat felia. Termini si de mancat. Nu mai iei alta felie. si mananci si de 3 ori pe zi, si putin. si asa corpul o sa scape de ce nu are nevoie. pentru ca stomacul nostru este cat pumnul. nu trebuie sa bagam mai mult decat am spus eu mai sus.
iar pe langa asta, mai poti face si in fiecare dimineata timp de o ora zumba. e foarte bun la arderea caloriilor si tonifierea corpului! + ca dimineata pe stomacul gol, organismul arde cel mai mult caloriile.
succes!
Practic daca te infometezi nu prea slabesti singura metoda care chiar te ajuta este sa faci sport
eu merg la sala (pentru ca sunt multe tipe acolo :X tiipe seeexyyyy) si ca vr sa am un abdomen plat...
asa deci daca te infometezi nu rezolvi nimic singurul lucru e ca o sa slabesti in putere
mai bine du-te la sala sau daca nu vr sa mergi poti sa alergi sau sa mergi cu bicicleta impreuna cu prieteni tai... astfel nu te plictisesti si slabesti mult mai repede
FUNDA ?
Nu te infometa, ai sa slebesti pe moment si dupa aceea ai sa pui totul la loc.Incearca o dieta echilibrata din care sa nu lipseasca legumele crude, fructele, supele(fara delikat sau ceva de genul), putina carne fara grasime, branza cotagge chesse si un program de sport