| blacksky13 a întrebat:

In luna februarie am avut sinuzita acuta si m-am tratat, dar de 2 saptamani zi de zi am dureri in jurul ochiului stang. Am si unele zile in care am dureri puternice. Chiar acum cand scriu am dureri. As vrea sa stiu ce pot face sa scap de dureri in timpul zilei sau ce tratament ar fi bun? Ofer funda! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MgdDroopy a răspuns:

Du-te urgent la doctor!
Daca ai luat medicamente, nu inseamna ca s-a si tratat. Sinuzita nu se trateaza usor, din pacate.

2 răspunsuri:
| blacksky13 explică:

Pai am fost la Iasi si mi s-au regenerat polipii si de la asta sunt durerile. M-am operat in 2011 de polipi dar ma reoperez in iunie. Mersi totusi pentru raspuns happy

| MgdDroopy a răspuns (pentru blacksky13):

Sincer, tata m-a ajutat sa scap de operatia sinusilor cu hrean ras. Pus intr-un servet, dat cu crema multa pentru ca ustura si arde, si tinut cat suporti. repetat operatia la nevoie.
Dar nu prea recomand ceea ce fac eu pentru ca multi nu cred. Mai bine ii indrum carte medici, logic. happy
Incearca! Rau nu are ce sa iti faca! si nici altceva. Doar calmante, pe care nu le recomand decat in cazuti extreme.
Sa te faci bine!