| TheTruthBeneathTheRose a întrebat:

In saptamana ce urmeaza voi da tezele si imi este foarte frica. Cum sa ma calmez, sa fiu mai relaxata si ce sa fac sa invat cat mai bine? In aceasta seara au inceput sa am cateva dureri care s-ar putea sa fie din cauza apendicitei si nu ma pot calma nici intr-un chip. Imi este foarte frica daca voi fi internata si nu ma mai pot concentra pe scoala. Daca voi fi nevoita sa dau tezele in alte zile? Sigur va fi ma greu. Ce sa fac? Nu ma pot linisti deloc.

Fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Ia cate o tableta de calciu inainte de teza pentru ca inhiba starile emotive.Accepta responsabilitatile-este viata ta si nimeni nu poate lupta pentru tine.Sunt convinsa ca poti si numai note bune la teze!