Daca este infectie...se trateaza, o sa fie bine nu te mai agita ca faci rau bebelusului
Să te duci să ți-l citească cineva, să vadă despre ce e vorba se poate trata! Dacă nu rămâne avort și alt bebe. Dar capul sus se va trata!
In primul rand nu te mai agita aiurea, iti faci rau si ii faci rau si bebelusului. Asteapta sa mergi la doctor si sa vezi ce iti spune el. Si daca tot treci prin aceasta etapa minunata din viata ta iti recomand sa citesti cartea doamnei Anca Munteanu, Psihologia copilului si a adolescentului, are un capitol despre viata intrauterina si unul pentru primii ani din viata copilului. E extraordinara! Daca esti interesata lasa-mi un mesaj si iti trimit link-ul unde gasesti cartea online. Sanatate pentru amandoi!
In general astea sunt probleme care tind sa se intample si daca sunt rezolvate corect atunci totul va fi bine. Problema e si in mental. Tu mental trebuie sa fii foarte puternica in viitorul apropiat altfel risti intr-adevar neplaceri.
Merci tuturor de raspuns. L-am sunat pe ginecolog si mi-a spus ca totul este ok sa nu fiu speriata, am decat o leziune virala care poate trece de la sine, iar daca nu, o va cauteriza dupa ce voi naste.
Mairead întreabă:
Nicoo_8653 întreabă: