| alexa1808 a întrebat:

in special fetelorsad. Sunt cu moralul la pamant. Sunt gravida in 2 luni si acum 2 saptamani cand am fost la primul control ginecologic, mi-a facut testul papanicolau. Azi o matusa de-a mea a fost la medicul de familie si i-a zis ca ginecologul i-a trimis rezultatul testului si ca nu a iesit prea binesad. Acum sunt foarte speriata, suparata; plang, mi-e frica sa nu pateasca bebelusul meu ceva; nu pot sa-mi dau seama ce este. Maine o sa incerc sa sun sa-mi explice si sa ma duc repede sa mi-l refaca. Daca este sa am vreo infectie dauneaza cumva fatului?sad A trecut cineva prin asa ceva? Va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca este infectie...se trateaza, o sa fie bine nu te mai agita ca faci rau bebelusului

| alexa1808 explică (pentru mona):

Pai cum se trateaza o infectie fiind insarcinata? Nu dauneaza fatului? Poti sa-mi lasi te rog id-ul tau sa vbm mai multe, desigur daca doresti? Mi-ai fi de mare ajutor.

Pai cum se trateaza atunci fara sa dauneze?

| mona a răspuns (pentru alexa1808):

Sunt medicamente care nu afecteaza fatul[ovule vaginale], stie doctorul mai bine, important e sa sa-i spui ca esti insarcinata[conteaza mult asta]

Ginecologul mi-a facut testul, la el m-am dus, el m-a consultat, normal ca stie ca sunt gravida.

| mona a răspuns (pentru alexa1808):

Atunci lasa-te pe mana lui ca stie el ce sa iti de a daca e infectie

| Azµre a răspuns:

Să te duci să ți-l citească cineva, să vadă despre ce e vorba se poate trata! Dacă nu rămâne avort și alt bebe. Dar capul sus se va trata!

| Oana92 a răspuns:

In primul rand nu te mai agita aiurea, iti faci rau si ii faci rau si bebelusului. Asteapta sa mergi la doctor si sa vezi ce iti spune el. Si daca tot treci prin aceasta etapa minunata din viata ta iti recomand sa citesti cartea doamnei Anca Munteanu, Psihologia copilului si a adolescentului, are un capitol despre viata intrauterina si unul pentru primii ani din viata copilului. E extraordinara! Daca esti interesata lasa-mi un mesaj si iti trimit link-ul unde gasesti cartea online. Sanatate pentru amandoi!

| TheAce a răspuns:

In general astea sunt probleme care tind sa se intample si daca sunt rezolvate corect atunci totul va fi bine. Problema e si in mental. Tu mental trebuie sa fii foarte puternica in viitorul apropiat altfel risti intr-adevar neplaceri.

| Bogdannnnnnnnnnnnnnn a răspuns:

Naspa situatia happy

| alexa1808 explică:

Merci tuturor de raspuns. L-am sunat pe ginecolog si mi-a spus ca totul este ok sa nu fiu speriata, am decat o leziune virala care poate trece de la sine, iar daca nu, o va cauteriza dupa ce voi naste.