| patrulescuclaudiu a întrebat:

Bună TPU, în timp ce ma jucam cu un prieten mi-a dat un picior în penis. Nici nu am cuvinte sa zic cât de tare m-a durut, dar nu m-a lovit asa rau, a fost mediu. După cam 5 min mi-a trecut cât de cât durerea, ma ustura mai mult penisul. Azi dimineață când m-am trezit ma durea testiculul drept și abdomenul în partea dreapta, nu foarte rau, dar ma durea. Am observat ca testiculul drept e mai lăsat sau mai in fata nu știu cum, sa explic ce poate sa fie?
De asemenea, e adevărata chestia ca dacă te lovești în penis poti rămâne impotent? Dimineața am avut o erecție slaba și penisul nu se întărește complet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Infertil, nu impotent.
Daca te doare testiculul atunci ai fost lovit in testicule, nu in penis si da, poti ramane infertil (nu mai poti face copii), daca acel testicul a fost afectat grav.

| Analex17 a răspuns:

Da, te poate afecta, daca lovitura a fost tare. Legat de testicule, e normal ca unul sa fie mai lasat decat celalalt, din motive usor de inteles daca erau la acelasi nivel.