| Dioxid a întrebat:

In ultimul timp am slabit considerabil 10 kg foarte repede. Parintii mei s-au ingrijorat, dar acum ma indoapa, nu stiu ce sa le fac, ma ameninta daca nu mananc.Nu mai stiu cum sa le explic ca am mancat, si in plus mi-e frica sa nu pun inapoi kilogramele. Va rog sa-mi raspundeti doar daca va aflati in cauzasad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai învățat să mănânci! Asta trebuie să le spui.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil ca te cred bolnava.Este normal sa se ingrijoreze.Ai slabit prea repede.Fa un consult medical.

| trăncănici a răspuns:

La doctor ai fost? Slăbirea bruscă a mai mult de 7 kilograme poate fi semn de cancer. Dacă nu cumva consumi acele droguri ruseşti, că au acelaş efect:moartea prin caşexie.

| CrazyTeenager a răspuns:

Ce greutate ai, si la ce inaltime?

| Dioxid explică (pentru CrazyTeenager):

1.58 si 45 de kg. am avut 57 de kg big grin

| CrazyTeenager a răspuns (pentru Dioxid):

La 48-50 kg, ai greutatea ideala pentru inaltimea ta. 57, era prea mult.

| valentingb a răspuns:

Spune-le ca esti de acord sa nu mai slabesti, dar nici sa te ingrasi nu vrei, asa ca vei manca normal. Sper ca ai o greutate normala acum.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Le spui ca vrei un regim de viata sanatos si daca nu le convine sa mearga cu tine la un medic nutritionist

| doctorandus a răspuns:

Vezi ca daca dai in anorexie esti un caz grav. Nu trebuie sa slabesti sub greutatea normala, iar slabitul brusc face rau organismului.