| kopotoru a întrebat:

in urma cu 1 saptamana am fost la spital deoarece aveam palpitatii la inima. Am facut cateva teste de sange si un ekg, rezultatele au iesit bune, deci nu am nimic! Insa acum 3 zile mi-am simtit piciorul oarecum paralizat ca si cum as avea curent in el. Se simteau furnicaturi iar dimineata asta s-a intamplat la fel cu bratul, (piciorul stang si bratul stang)! Poate sa fie AVC? Accident vascular cerebral? Presupun ca se vedea in sange sau macar in EGK daca era asemenea problema? Am motive de ingrijorare sau poate sa fie din cauza somnului? O pozitie incomoda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Poate fi vorba de accident vascular cerebral. Acesta nu se vede la ECG care se face pentru inima. Pentru creier se face encefalograma. Du-te la medicul de familie urgent, sau daca locuiești la oraș la urgenta si spune-le simptomele pe care le ai.

| Demidol a răspuns:

Se poate vedea la EcoDoppler. Dar din ce spui, am banuiala ca ai amortit dormind intr-o pozitie poasta.