| Elisabianca12 a întrebat:

In urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu gastrita. In tot timpul acesta am tinut un regim alimentar, dar nu tocmai strict. Va puteti da seama ca am mai scapat sau atunci cand ma simteam bine, uitam de regim. Am cand si cand perioade in care ma simt rau. Credeti ca poate fi ceva mai mult de o gastrita? Din 2008 nu am mai fost la control si mi-e teama sa merg. D-atunci nu am renuntat la omez. Bine, mai fac pauze de cateva luni sau iau la nevoie, plus ca ceaiul de galbenele il beau in fiecare seara. Ma puteti ajuta, va rog? Ar trebui sa-mi fac griji? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| codrinstefan2103 a răspuns:

Păi o gastrită netratată duce la un ulcer. N-ai altceva de făcut decât să mergi la un medic, îți faci un control și apoi încerci să îți rezolvi problema. Stai departe de prăjeli, sucuri acidulate, țigări, alcool și ce ți-o mai zis medicul și hope for the best.