Nu poti face nimic in legatura cu vergeturile.Doar operatie laser, dar daca greutatea ta este fluctuanta o faci degeaba.
Masaje zilnice cu ulei de bebe, pentru a mentine nivelul de hidratare si elasticitatea pielii
Dieta? una simpla:fara paine si dulciuri.
În privinţa vergeturilor respective NU prea ai ce să mai faci.
În privinţa dietei : în primul rând ai nevoie de mult AUTOCONTROL, apoi de mese regulate, mâncare puţină cantitativ şi consum redus de pâine ( preferabil integrală, de secară sau de făină cu tărâţe ), fără dulciuri, etc.
Organizarea meselor :
1. Mic dejun :
- ora recomandată : 7-8
- meniu recomandat ( preferabil să fie mai consistent, dar în cantitate redusă ) :
http://www.petitchef.ro/tags/retete/mic-dejun
http://www.petitchef.ro/tags/retete/retete-mic-dejun
2. Gustare :
- ora recomandată : 10-11
( la 3 ore după micul dejun )
- meniu recomandat :
"Intre mesele principale ale zilei este recomandat sa se consume fructe cu un aport caloric mediu si mic (kiwi, citrice, mere, pere, ananas, capsuni, gutui, caise, piersici, nectarine), mai putin banana, avocado, struguri, papaya sau mango, care au un continut crescut in carbohidrati sau proteine. Alte variante de gustari intre mese sunt: iaurturi simple, fara fructe, batoane din cereale integrale sau biscuiti din cereale integrale sau din orez expandat."
http://www.mega-image.ro/......intre+mese
3. Prânz :
- ora recomandată : 13-14
- meniu recomandat : ciorbă/supă + felul 2 + desert
http://www.gustos.ro/retete-culinare/borsuri-si-ciorbe
http://gastronomie.ele.ro/retete/Supe_--d2/
http://www.bucatariapentrutoti.com/felulul-doi/
http://www.petitchef.ro/retete/desert
4. Gustare :
- ora recomandată : 16-17
( la 3 ore după prânz )
- meniu recomandat : cele recomandate şi la gustarea de dimineaţă
5. Cina :
- ora recomandată : 19-20
- meniu recomandat :
http://www.maratonulsafir.ro/retete.php?categ=3
Alegi meniuri mai "uşoare" şi foloseşti cărnuri slabe : peşte, pui ( fără piele şi grăsimi ), viţel, iepure, piept de curcan, etc.
De asemenea, preferabil ca să NU prăjeşti/frigi carnea, să o consumi DOAR fiartă.