| sasha898 a întrebat:

In urma cu 3 saptamini am suferit o trauma la piciorul drept la glezna, de atunci il am in ghips si va mai trebuie sa stau inca 3 sapt. Azi am observat ca picioru care e in ghips e mai mic ca celalt si se vede cu ochiu liber, sunt cam ingrijorat, vreau sa stiu daca o sa revina la starea normala picioru, prntruca inainte de trauma piciorele erau egale, astept pareri si sfaturi! Ms!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ElenaAurora81 a răspuns:

Dupa inlaturarea ghipsului, ai.nevoie de sedinte de fizio trapie pentru recapatarea mobilitatii si pentru a ajuta muchii deja slabiti.Aceste sedinte te vor ajuta dar deoarece nu stiu in ce a constat acea trauma, nu pot spune mai mult.Mergi in continuare la medicul ortoped si te va ajuta mai mult.

1 răspuns:
| jmarley a răspuns:

Probabil nu