Un ciclu normal dureaza intre 3-7 zile. Daca ciclul dureaza mai mult de 7 zile si iti curge putin, adica este pe terminate nu ai de ce sa te ingrijorezi, dar daca depaseste 7 zile si curge incontinuu ar trebui sa te duci la doctor, eu am patit acum 2 ani asta in vacanta de craciun si m-a tinut o saptamana si 4 zile. deoarece nu fusesem la doctor de prima data cand am observat ca ceva nu e bine. Daca el dureaza mai putin de 3 zile, ar trebui sa te bucuri, rar se intampla sa scapi asa usor :* nu te ingrijora ca esti la inceput, nimic nu merge prost acum
In general maxim o saptamana. Probabil fiind la inceput te va tine 5-6 zile dar pe parcurs se va regla singur. Sa nu te sperii daca vor fi luni in cara nu`ti va veni menstruatie deoarece la inceput este normal sa mai intarzie.
Buna. Este normal sa dureze intre 3 zile [minim] si 7 zile [maxim], iar daca se intampla sa iti intarzie sau sa nu vina pe aceeasi data cand ti-a venit luna anterioara nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca asa se intampla in primii ani.:*
La fiecare fata este diferit. Menstruatia trebuie sa dureze in mod normal intre 3-7 zile. Funda? Mersi
Vreo 4-5 zile depinde de fiecare. poate dura si o saptamana. unei prietene asa ii vine
Intre doua si sapte zile, acceptandu-se ca normale menstre cu durata de pana la 10 zile.
Ciclul dureaza in medie de la 2 sau 3 zile pana la 7, 8 sau chiar mai mult. Depinde de organismul fiecaruia. Fundita?