| GEORGIANA3489 a întrebat:

Buna TPU in urma cu o zi 2 am niste dureri de spate si abdominale ma doare ovarele dar nu mereu si am stari de greata.Iau anticonceptionale si am facut o prostie sa fac fara protectie dar nu s-a intamplat nimic nu si a dat drumul sau alte alea si nu se implinise 2 sap de cand luam si nu stiu daca mi-a afectat ovarele ceva sau e altceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Renunta la anticonceptioanle, ca esti probabil alergica!
Folositi prezervativul la sex, ca ala nu are nici un efecte secundar sau alergi!

| GEORGIANA3489 explică (pentru Violleta2022):

Am chisturi si trebuie sa le iau

| Violleta2022 a răspuns (pentru GEORGIANA3489):

Cand ai alergie opresti ceea ce-ti face rau, ca ajungi sa faci soc anafilactic si poti chiar sa mori.
Probabil ca acele anticonceptionale ti-au afectat ficatulsau tiroida daca ai ajuns sa ai stari de rau de la ele.
Dar ma rog, va trebuii sa intelegi ca anticonceptionalele nu iti elimina chisturile, ci le diminueaza pe moment, dar cum nu mananci sanatos, ele vor continua tot timpul sa se refaca.
Ma rog, asta este afaceare buna doar pentru medic, ca in felul asta esti constant bolnava si mergi constant la doctor la consultatie.

| GEORGIANA3489 explică (pentru Violleta2022):

Da dar e chestia ca nu mi-a fost rau pana acum si iau de 2 sap si ceva

| Yaesmin a răspuns:

Nu s-a întămplat nimic.