| adina894 a întrebat:

In urma unei intreruperi de sarcine pe care am facut-o in ianuarie, timp de aproape 3 luni nu am avut menstruatie. In aceasta perioada am luat anticonceptionale Qlaira. Dupa un consult la ginecologie medicul m-a reprogramat peste 1 saptamana deoarece nu este sigur si mi-a scris endotru 11 mm, fara lichid in FDS Douglas, forma de sac gestational intrauterin. Poate cineva stie ce inseamna acesti termeni si ma poate ajuta. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și pilulele le-ai luat tot la recomandarea medicului după prima menstră de la întreruperea de sarcină?
Pa, pa.

| adina894 explică (pentru Legiuitoarea):

Da

| Legiuitoarea a răspuns (pentru adina894):

Bună.
Spui că nu ai avut menstră 3 luni, medicul a spus că poți lua după prima menstră, la tine nu s-a întâmplat acest lucru!
De ce le-ai luat aiurea?
Pa, pa.