| dontmindme a întrebat:

Bună TPU! Înainte când am făcut baie mi-a căzut ft mult par, o cantitate destul de mare și îmi este teama sa nu am ceva. Am schimbat șamponul, poate ca parul nu este obișnuit? De asemenea am văzut ca din ultimul timp mi s-a rărit parul în comparație cu acum câteva luni, posibil pentru ca nu prea am grija de el. Sa ma îngrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai schimba șamponul, spala-te cu Alpecin C1.
Posibil sa fie de la stres. De par nu trebuie sa ai grija că sa nu îți cada laughing e posibil sa fie o alepecie androgenetica cauza sa fie ereditara. Eu mă spăl aproape zilnic pe cap și nu îmi cade parul,și trec și printr-un stres inimaginabil și nu am deloc probleme
Evita sa îl vopsești,sa te stresezi din orice, să îți faci freza cu placa, sa te dai cu gel.
Daca ai alopecie nu prea ai ce sa faci, așa e gena ta, e o problema ireversibila, nu ai cum sa stopezi așa ceva

| dontmindme explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru sfat! Eu de vopsit părul sau de dat cu placa nu ma dau. Adevărul e ca nici nu prea am grija de el și am inceput sa imi fac griji, ținând cont ca părul meu era aproape de două ori mai des decât atat inainte. Multumesc din nou, voi lua sfatul dvs în considerare!