| terminallyCapricious a întrebat:

inca de ieri mi se intampla ceva foarte ciudat, noaptea cand incerc sa dorm.Ieri era puţin mao bine dar in seara aceasta nu am putut inchide un ochi.Asta se datorează faptului ca eu, daca incerc sa adorm simt ca ma sufoc si mor... ceva de genul unui atac de panică..sau mi se mai intâmpla ca deodata (pe jumatate adormita) intregul meu corp sa tremure brusc,,puternic, timp de o fracţiune de secundă.Şi tot nu pot dormi sad chiar ma ingrijorează foarte tare chestia asta si daca aveţi habar ce mi se intampla...of, nu va voi putea multumi indeajuns.Mulţumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,faptul ca nu poti respira, ca simti un nod in gat si intri in panica, simti o frica inexplicabila, e din cauza unui posibil atac de panica. Ceva din trecut, o viata zbuciumata sau ceva ce te-a speriat in trecut. Iubita mea se confrunta cu aceeas problema.Am mers cu ea la psihiatru, acolo se rezolva asta.Bineinteles ca iti da un tratament. Acum e bine, mai are din cand in cand, o data la doua luni dar tinand cont ca ea avea atac si ziua si noaptea, e bine acum.Cu tratamentul dat de paihiatru, iti revii la normal, dar incet cu timpul.Asa canu mai intarzia si mergi la medic,daca mai intarzii,starea se va agrava,o sa incepi sa plangi in nestire, sa nu mai recunosti locul unde te afli, sa ai impresia ca mori, ca cineva vrea sa te omoare, si...nu vreau sa te sperii, multi si-au luat viata din cauza asta.Mergi urgent, nu e nicio rusine, spitalele sunt pline azi de tineri. Insanatosire grabnica.

5 răspunsuri:
| Neworder21 a răspuns:

Daca e asa cum spui, e de la sistemul nervos. Consulta un neurolog.

| kzd a răspuns:

La modul cel mai serios iti recomand sa de duci la un doctor. O sa te consulte, analize daca e cazul si o sa iti dea o reteta sau un tratament. Lucrurile de sanatate nu trebuie ignorate, daca ai o porblema trebuie sa te duci la doctor cat de repede pentru ca poate se rezolva usor si dupa o sa te poti culca. Oricum o sa te ajute cu ceva si tot o sa iti fie mai bine sau poate o sa iti treaca de tot.

| musickid440 a răspuns:

Nu te speria! Tre' sa ramai calma, asta e primul pas. Discuta cu parintii fara rusine sau daca Doamne fereste nu ai parinti, orice alta ruda, sau prieteni.
Sau chiar profesori, de ce nu?
Ei or sa traga concluzia la ce doctor trebuie' sa mergi. Pshiholog, psihiatru, neurolog...

Pana atunci, daca se mai intampla, ridica-te usor, stai pe pat asezata si incearca sa inspiri si expiri adanc, si stai calma, nu te panica. Daca nu trece acea senzatie suna la urgente.

Succes, insanatosire rapida big grin Sa ne spui daca esti ok tongue

| terminallyCapricious explică (pentru musickid440):

Iti multumesc din suflet prntru tot :*

| musickid440 a răspuns (pentru terminallyCapricious):

Nu ai pentru ce! SPer sa fii ok.