| Elisabianca12 a întrebat:

Inca o odata am nevoie de sfatul vostru...In urma cu ceva timp, mama a fost diagnosticata cu tensiune arteriala si i-a fost prescris un tratament pe baze de plante. Ce parere aveti despre asta? Credeti ca o va ajuta in vreun fel? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Eu cred ca este foarte bine daca poate sa urmeze un tratament pe baza de plante, sper sa dea rezultate si mami sa se simta mai bine. Daca acest tratament nu da rezultate atunci sa ceara tratament medicamentos.Sanatate!

3 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu cred. Fara un tratament alopat in paralel, tratamentul pe baza de plante este inutil.

| luiza a răspuns:

Poate sa faca tratamentul pe baza de plante dar doar pe langa cel medicamentos prescris de un medic la care a fost si a diagnosticat-o cu tensiune!

| Jerusalem a răspuns:

De ce sa fie ineficient un tratament naturist necombinat cu alopate? Poate ca doamna e hipotensiva si medicul i-a recomandat sa bea ceai negru...
Oricum, important e sa faca ce i-a spus medicul, nu ce ne dam noi cu parerea pe-aici.