| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

incompetenta si prostia mea mi-au adus o mica problema.In legatura cu limba.Pe mijloc inspre cerul gurii este toata gri, in pe toate partea de la mijlos in sus niste puncte mici si portocalii iar la terminarea limbii 4 puncte mari si portocalii.Si ce ma ingrjoreaza foarte tare e ca si punctele alea mici sunt de acelasi fel.La un doctor oricum ma duc, dar mi-ati putea da un sfat? Ma spal de 2x pe dinti deci nu igiena bucala ar putea fi problema, cred eu.Si inainte mi se parea pe cerul gurii ceva mare si portocaliu, dar nu m-am uitat atent si n-am dat importanta, in seara asta m-am uitat atent si-am tipat ca o fetita.N-am putut posta poza cu fetita imi cer scuze

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Vezi să nu fie un început de candidoză bucală sau altceva, vezi un medic orl!

1 răspuns:
| wtxwhdxifdjebdd explică:

P.S rog sa nu raspunda Raniia n-am chef de ciocane in cap laughing)