| nadiutzza11 a întrebat:

(intrebare DOAR pentru fete si cine rade sa nu se Mai oboseasca sa raspunda)cei care mi-au raspuns la intrbarea trecuta stiu deja CA mi-a vent menstruatia de pe 29 si nu era deloc abundenta BA chair in a treia zi credeam sa imi VA trece deoarece nu mai aveam scurgeri dacat foarte Putin dar astazi este a cincea zi si dimineata nu Mai aveam nimic dar deaodata nu stu de ce am facut doua scaune plone de sange si a inceput sa fie din abundenta si inchis la culoare, acum mi-a Mai trecut dar foarte Putin si nu stiu cat VA dura Mai ales CA am auzit CA dureaza intre 3-6 zile si la mime este deja a cincea nu stiu de ce s-a Intamplat asa poate ma puteti lamuri voi fetele pentru CA dau FUNDA.VA pup!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E prima data, stai linistita, nu e nici o problema. Nu stiu cine ti-a zis ca menstruatia dureaza 3-6 zile, dar nu e adevarat. menstruatia normala dureaza intre 2 si 7 zile, iar in primii ani se accepta menstruatii de pana la 10 zile, fara probleme. La inceput menstrele sunt mai ciudate stai linistita. Probabil ai stat prea mult in casa si nu ai facut destul efort zilele astea si asta duce la o prelungire a sangerarii

| nadiutzza11 explică (pentru Brigaela):

Multumesc mult pentru sfaturi!

5 răspunsuri:
| Ellie01 a răspuns:

Nu e nimic grav, mai ales daca e prima ta menstruatie.Probabil sangerarea a devenit abundenta din cauza sedentarismului.

| nadiutzza11 explică (pentru Ellie01):

Mersi pentru raspuns.te pup!

| lexylexyta a răspuns:

Ai auzit? este prima data cand iti vine? cred ca e normal sa fie asa, la inceput e foarte ciudata. nu trebuie sa fii speriata

| nadiutzza11 explică (pentru lexylexyta):

Multumesc pentru raspuns. Te pup!