anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru cei ce se pricep! ce se intampla daca de dimineata am luat lamictal de 25 mg am epilepsie precizez tinuta sub control nu am mai suferit crize de 7 ani cu lamictal de 25 mg si acum seara am uitat daca am luat sau nu pastila am gasit una da eu parca imi amintesc ca am luat-o acum nu stiu ce se poate intampla daca nu iau acum seara. ca nu stiu nu risc sa fi luat si acum sa o iau pe a2-a. Deci pot face criza daca s-ar o doza? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Buna!
Medicina de specialitate evidentiaza faptul ca daca n-ai facut crize timp de 5 ani medicatia se poate suspenda, scazand treptat dozele.
Nu cred ca o sa faci criza.
Poti merge la neurolog ca sa-ti scoata medicamentul.

| meduzza a răspuns:

Depinde daca este ceva ce iti poate declansa criza oricum din cate tin minte este ok sa mai iei o pastila daca nu sti sigur. Uita-te pe prospect la doza marita (daca nu ai prospectul cauta pe net)

| Eschimoasa a răspuns:

Poti sa te uiti pe prospectul medicamentului sau sa-ti intrebi parintii.

| romichete a răspuns:

Ai putea sa incerci iarba happy