Buna! cistita(banuiesc ca asta ai) se trateaza f usor cu ceai de matase de porumb.il bei o zi in loc de apa si mai poti sa te speli seara cu ceai de galbenele cat mai fiebinte. sper ca te-am ajutat!
Stai cu fundul in apa fierbinte, aproximativ fierbinte, sa nu te oparesti, asa mai calda, o sa te ajute foarte mult, si incearca sa nu mai stai mult pe locuri reci, nu face bine pentru ovare.Ai grija de tine:*
Această metodă se aplică atunci când ai răcit .
Eu cunosc aceasta metoda ca folosindu-se atunci cand ai probleme ca cele in cazul tau.Cunoasc persoane care au trecut prin asta.Merita sa incerci.
Poti sa adaugi si bicarbonat in apa.Asta ajuta 100%
Ce metodă?
Eu cunosc aceasta metoda ca folosindu-se atunci cand ai probleme ca cele in cazul tau.Cunoasc persoane care au trecut prin asta.Merita sa incerci.
Poti sa adaugi si bicarbonat in apa.Asta ajuta 100%
Stai cu fundul in apa fierbinte, aproximativ fierbinte, sa nu te oparesti, asa mai calda, o sa te ajute foarte mult, si incearca sa nu mai stai mult pe locuri reci, nu face bine pentru ovare.Ai grija de tine:*
Sfatul meu este sa mergi sa iti faci analize ca poate ai facut iarasi infectie urinara si nu cumva sa se agraveze.
Pai eu auzisem ceva de ceaiul de musetel. adica sa te speci jos cu ceai de musetel. cica ar ajuta eu asa stiu.