| Sava_Cristi_1999 a întrebat:

Buna TPU intrebarea mea este : Cum pot scapa de dependenta de Ventolin Inahleer deoarece nu am respectat de foarte multi ani dozele si am cam devenit dependent si nu stiu cum sa scap un raspuns bun din partea voastra poate ca ma va ajuta foarte mult. Primul care are un raspuns foarte bun si coerent primesete Fundita big grin big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| BogdantheDreamer a răspuns:

Ai astm bronsic? Si tatal meu a fost dependent de Ventolin, dar a reusit sa reduca dozele, ce sunt periculoase pentru inima, prin reducerea efortului. Bineinteles a facut si injectii intravenoase cu miofilin si hidrocortizon si a inceput un tratament cu alt Inhaler- ce are doar doua doze pe zi: dimineata si seara..mult mai puternic...se numeste Seretide Disk.