Eu sunt de acord cu tine in totalitate. Sunt foarte multi care in loc sa ajute, comenteaza.
Parerea mea este ca daca nu stiu sa raspunda la intrebre sa treaca mai departe, nu sa inceapa sa comenteze pana il/o doare mana de la atata comentat.
Mai sunt si cersetorii
Care copiaza raspunsurile unor utilizatori care chiar si-au dat interesul pentru a ajuta o persoana si chiar s-au gandit la ce sa scrie pentru a ajuta.
Ei dau doar copy - paste si gata! A si era sa uit "Fundita plsssss.am nevoie" Aceasta replica este imposibil sa nu o gasesti la o intrebare. ( ma refer la intrebarile care au mai multe raspunsuri | am pus aceasta paranteza ca sa nu starnesc comentarii stupide chiar daca va dati seama la ce ma refer)
Mai sunt si membri care posteaza intrebari stupide care nu au nici un rost! ( de exemplu : cati ani ai? de unde esti? cum pot sa o aduc pe hannah montana la ziua mea? etc.) si nu ma refer la intrebarile de la trivia/amuzante cand se intreaba " ce faci acum?" si se dau tot felul de raspunsuri amuzante.
Nu stiu dar sunt de acord cu tine!
Bye>
Da.Sunt de acord cu tot ce ai spus tu mai sus.
Deci iti impartasesc parerea, doar ca unii nu privesc lucrurile la fel.
Unii chiar cred ca e un site pentru amuzament. Ok, ne mai si distram, dar sa nu exageram.
Da sunt de acord cu tine!
adica si eu am pus cateva intrebari aici iar la unele am primit un raspuns in sictir si chiar m'a demoralizat...
si inca ceva...de cand TPU a devenit un site unde toti isi fac temele si calculele?
de ce toate lumea alearga dupa "fundita" si doar pentru ea raspund?
Ai foarte mare dreptate.Aici, pe TPU, sunt useri care au nevoie de o vorbă bună, de un sfat sau de o încurajare, da pe altii ii doare drept in pix. E foarte aiurea, cand dai un raspuns stupid, sa mai cersesti si o funda...La ce grad de inteligenta a ajuns site-ul asta?
A zis cineva nu mai stiu unde, ca Toti Pentru Unu=> orgie la foc liber. Cam asa a ajuns din pacate. Toti pun acealeasi si aceleasi intrebari, raspunsurile au inceput sa fie date in batjocura. Intr'adevar categoria dragoste si sex este cea mai vizitata si unii posteaza si alte intrebari acolo. Si am vazut ca au fost injurati si facuti in toate felurile. Bn ar fi ca administratorii sa ia niste masuri pentru treaba asta. Complet d acord cu tot ceea ce ai zis. Bravo, era cazu sa mai intalnim si oameni care gandesc cu mintea si nu cu "altceva".
Pacat ca nu vor citi si cei care obisnuiesc sa raspunnda la misto. sut total de acord
Te agiti, te agiti si iar te agiti si-n final lamentezi, asa am facut si eu.
Am ajuns la concluzia ca viata ar fi dietetica fara picanteriile ei. Am dreptul sa aleg, important e sa stiu daca e bine ce aleg.
A scazut media de varsta a utilizatorilor acestui site dar asta nu ar fi o problema daca tinerii care posteaza intrebari nu si-ar bate joc de timpul nostru. Dau un singur exemplu, utilizatorul domnisoara Mada...care nu posteaza decat intrebari legate de sex, total aberante pe care sunt convinsa ca nu le-a trait niciodata.
Mai exista problema jignirilor, in privat sau nu, am patit-o si eu de cateva ori si mi-au lasat un gust amar. Am ajuns sa ma gandesc de ce imi pierd timpul sa-i ajut pe unii in domeniul medical, acolo unde ma pricep. Si mi-am adus aminte de cei carora le-au prins bine sfaturile mele si am mers mai departe. Succes tuturor!
Oricum site-ul asta e 90% intrebari tampite de care merita facut misto si 10% chestii serioase.
Sunt de acord cu tine si consider ca cei care au chef de glume pe seama problemelor celorlalti sau vor sa o faca pe "desteptii" ar trebui sa isi creeze un site separat. Voi, cei care ironizati problemele expuse pe acest site, ar trebui sa luati in considerare faptul ca la randul vostru ati putea fi pusi intr-o situatie delicata. De multe ori acest site poate fi singurul ajutor pentru cei carora le este rusine sau teama sa le vorbeasca celor apropiati despre ce li se intampla. Pe de alta parte, e bine sa aveti grija si la modul in care va exprimati, la normele gramaticale ale limbii romane, deoarece nu vrem sa transformam acest site intr-un bazar de "nu stiu", "cred ca ", "credeti" si altele de acest gen. O zi buna tuturor.
TPU nu mai este ce a fost la inceput, asta e clar.Consider ca adminii nu mai filtreaza intrebarile si raspunsurile, fiecare scrie ce, cand, cum si unde vrea. Oricata bunavointa as avea, ma enervez, pana gasesc o intrebare serioasa sunt nevoita sa-mi plimb ochii pe zeci de intrebari fara sens.