Eu beau in jur de 3 litri de apa, plus o cafea, o ciorba si uneori lapte.
In adolescenta am avut pielonefrita si m-am vindecat greu. Apoi am inceput sa am pietre si sa fac colici renale. Un medic bun mi-a spus ca daca nu voi bea 2, 5 litri de apa pe zi minim, voi ajunge in 10 ani la dializa.
Bunica m-a invatat o smecherie: imi umplea seara pe la 8 o sticla de apa de 2, 5 litri si spunea: pana maine la 8 seara trebuie sa o bei pe toata. daca n-o beam, la 8 ma asezam lamnga sticla si beam tot ce mi-a ramas. Cateva zile mi-a fost rau din cauza asta, asa ca de frica am inceput sa beau tot mai multa in timpul zilei, asa incat seara sa-mi ramana cat mai putina. Intr-o luna, ma obisnuisem atat ed bine, incat pastrez acest obicei si dupa aproape 20 de ani. Si n-am mai facut nici o pielonefrita si nici o colica renala.
Eu una nu reusesc, din contra beau foarte putina apa. Dar tatal meu de exemplu bea mai mult de 2 litri de apa, pur si simplu ii cere organismul.
Pai mi-am obisnuit organismul cu un stil de viata mai sanato si acum pur si simplu mi se face sete la fiecare jumatate de ora
Pai mananci bine, faci sport si dupa astea sigur vei reusii sa bei 2 litrii de lichide intr- zi funda?
Buna, noi bem apa nu doar din sticla dar si o folosim la mincare pe care o mincam, si daca sa masuram in total 2 litri ar fi.
Poti bea forte usor 2 litri de apa pe parcursul unei zile, Sa nu mai pune in considerare apa pe care o luam din alimente. Trebuie sa dramuiesti apa, nu sa bei ca sparul 2 litri in 5 minute.
Mai inlocuiesti apa cu ceaiuri, compoturi, sucuri de fructe dar vara cu siguranta poti sa bei 2 litri de apa.
Incearca guma te face sa bei apa multa acum incerc dar nu de menta o sa ti se pare ca e rece apa
anonim_4396 întreabă: