| NotToday a întrebat:

Joi seara, dupa ce am venit de afara am avut unele simptome de raceala (nas infundat, putina tusa, frisoane). Dupa ce m-am pus in pat, imi simteam inima cum bate si simteam o durere destul de constanta in zona aia. La fel simt si acum, ma simt putin obosit, ma doare putin capul si am de multe ori frisoane. Luni sunt programat la medic... Ar trebui sa fiu ingrijorat? Tin sa mentionez ca am 20 de ani, nu am membri in familie cu probleme cu inima, mananc foarte sanatos, am o greutate normala, nu fumez, beau doar apa si ceaiuri si fac plimbari zilnice de cel putin o ora.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nico097 a răspuns:

Probabil de la simptomele de gripa incepi sa te simnti slabit din cauza ca organismul tau lupta cu virusul, nu ar trebui sa iti faci multe griji pana nu vezi ce spune doctorul si eu cand sunt racita ma inteapa inima atunci imi scade tensiunea si tot 20 ani am dar am facut control la inima si nu e nimic a spus ca e ceva normal.Multa sanatate.