Dap am trecut prin asa ceva, si inca trec. E doar invidia, calmeaza-te, pe bune. Ei nu vor ajunge niciodata la nivelul tau. Gandeste-te la asta ca sa nu te mai enervezi.
Conteaza pozitionarea ta in teren, nu cate pase primesti.
Antrenorul cunoaste mai bine ca voi fenomenul, si is da seama imediat cand nu functioneaza sistemul de pase si din cauza lui.
Daca tu esti in pozitie clara de gol si nu primesti pasa de vina este pasatorul, iar motivele pot fi diferit interpretate
- este incompetent si nu poate gandi bine faza => va fi vazut mai slab in ochii antrenorului
- este egoist si nu are ce cauta intr-o echipa, fiindca sportul acesta se joaca in echipa
Tu pozitioneaza-te corect si nu-i mai baga in seama, antrenorul vede tot
Nu te invat eu pe tine handbal, mai ales ca nu ma prea pricep, dar stiu sigur ca nu exista regula off-sideului.
In cazul asta poti sta numai ''la pomana'' in gura portii si sa astepti pasa lunga. Este evident ca numai tu poti primi pasa pe contraatac, trebuie sa fie sinucigasi colegii sa nu-ti trimita mingea, mai ales ca vor scapa foarte greu pe contre cu un om mai putin in defensiva
Eu nu iti trimit mesaj privat dar iti scriu aici. Si mie mi s-a intamplat deseori si inca mi se intampla. Colegii mei sunt niste ratati. Da stii ce fac eu? Nu ii bag in seama. Ca nu merita. Si ma port rece si cat mai distant si cat mai increzut cu ei pentru ca stiu ca ei nu se pot ridica la nivelul meu si nu vor fi niciodata ca mine. Pot sa ma pupe in cur daca ii las Asa fa si tu. SI daca esti asa nervoasa precum spui, nu te sfii si ia unu sau doi la bataie!
In primul rand, nu ii mai baga in seama si atunci cand o sa iti paseze, sa dai o lovitura buna astfel incat sa le inchizi gura...
Dar din ce cauza te ignora colegii? Nu cred ca fac asta pentru ca esti foarte buna la handbal Poate le-ai facut ceva, poate te comporti ca o nesuferita si pur si simplu nu iti dai seama, poate sunt ei niste idioti cu un umor de ***.
Cat despre nervi, incearca tehnici de yoga, nu mai bea cafea, cola, lasa-te de fumat si de orice alt excitant al sistemului nervos.
Aratale ca esti mai buna ca ei
respectul nu se cere se castiga asa si in problema asta
si chiar daca ai o stare nu o expune, arunca un zambet o privire pentru ca asa le dai satisfactie...
Si mie mi-sa intmplat. Ei, eu fiind baiat, nu am mai suportat pe un coleg care tot batea campii si faceam misto de mine si rade toata clasa de mine, si nea-m batut. Ei, asta este EXACT ce NU trebuie facut. Vorbeste cu ei, de ce fac asta, du-te la diriginta, si ca sa se opreasca ignorai si mai important arata-le ca nu iti pasa.