| dany179 a întrebat:

La 14 ani am facut o prostie, aveam fata plina de par, perciuni, mustata si barba, ceva gen smiley, moga, doar ca atunci nu imi placea sa am par pe fata, asa ca am facut cea mai mare prostie din viata mea, si anume mi-am dat cu creme epilatoare pe fata si mi-am distrus parul de pe fata...
acum la 16 ani, barul de pe fata imi creste cu goluri, un perciun e mai subtire decat celalalt si dupa ce ma rad parul creste si uniform, adica in zonele aproape de goluri parul e mai mic si parca mai fragil. Dar vad ca in locul unde am gauri mi-a dat din nou puful, numai ca nu vrea sa se faca par negru si gros, cum fac sa-l fac negru si gros, sa am din nou par pe toata fata, rasul pe fata nu merge, de 1 an de zile ma tot rad si tot puf e in zonele cu gauri. Oare radacina parului din acwa zona e distrusa definitiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| neoficial2302 a răspuns:

Stai linistit, nu ai facut nimic rau, la 16 ani esti inca un copil, vei avea suficient timp sa fi barbat, de părul tare si negru nu toti barbati au parte pe fata! Cei care nu au par deloc, folosesc tot felul de medicamente hormonale si fac mai mult rau corpului decat bine. Tatal tau sau rudele de parte barbateasca din partea mamei tale au barba deasa si tare? Deci, gena e si ea un factor de care trebuie sa ti cont! Ai rabdare, doar sa mai cresti un an sau doi!

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Persevereaza, pana la urma o sa iti creasca la loc. Barbiereste-te zilnic si va reapare parul peste tot.

| dany179 explică:

Am zis ca ma barbieresc de un an, si nu se vad rezultate in zonele respective, am intrebat daca e posibil sa se fi distrus radacina parului.