| PingPong5648 a întrebat:

La 15 ani pot sa ma apuc de sala?
Adica sa imi fac abonament si sa merg regulat la sala, sa am un atrenor cv.
P.S.: Sunt din Suceava.
Vreau 1-2 sali unde pot sa merg sa ma antrenez.

Fundăăă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xanderlast a răspuns:

Salut Cristian, ai 15 ani..multi inainte..cred ca daca te apuci de sala risti ca corpul tau sa nu se mai dezvolte normal si ma refer mai ales la oase...pt ca ele cresc noaptea atunci cand musculatura este relaxata daca mergi la sala de pe acum risti sa nu mai cresti.iar daca inaltimea de acum iti convine poti sa o faci...dar eu iti recomand sa lucrezi mai bine acasa doar cu corpul tau..cu greutatea corpului tau.ex( abdomene, flotari, tractiuni, etc) sau te poci apuca de un sport de contact( karate, box) ne este neaparat ceva dur.(asta doar daca nu este o necesitate) acolo te poti dezvolta intr-un mod normal frumos atat fizic cat si psihic. Bafta!

3 răspunsuri:
| emmeka12 a răspuns:

Salut:* sfatul meu este sa nu te apuci de sala de la aceasta varsta deoarece in acest fel risti sa nu mai ai o crestere normala...inaltimea ta va fi influentata..cred ca mai bine astepti cativa ani pentru a merge la sala..cand organismul tau va fi dezvoltat complet etc.:*

| PingPong5648 explică:

Multumesc pentru raspunsuri.

| Cosmin86 a răspuns:

Eu iti recomand sa incepi cu inot sau polo de apa, 1-2 ani si apoi sala big grin