anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.La scoala cand ma duc la magazin imi iau de fiecare data ba un corn, ba un suc.si acum ca sunt pusa pe slabit chiar nu am idee ce as putea manca cat sunt la scoala. Aveti vreo idee?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Un iaurt, un mar verde. Nu manca fructe prea dulci (cu multa fructoza) si nici iaurturi grase (este de ajuns ca au lactoza).

| noktambul a răspuns:

Manaca un mar, o portocala, un grep, cateva curmale sau 2-3 smochine ( exclus banane!), bea o apa plata sau apa de la robinet

| NoNameJunior a răspuns:

Bună!
un sandwich.este sănatos! dar nu cu foarte multă pâine!

| Bya132 a răspuns:

Poţi să îţi iei de acasă pachet un fruct şi pentru băut, o sticlă de apă plată de 0, 5 litri este suficient!

| MyFavoriteAvatar a răspuns:

Eu mananc doar fructe la scoala

| Ferenin a răspuns:

In primul rand nu cred ca vrei sa ajungi fotomodel indiferent cat vei castiga. Nu merita sa te imbolnavesti ca sa devii celebra sau ca sa arati bine. Intr-adevar poti sa tii o dieta echilibrata in care sa poti include pe langa supe si mancaruri vegetale si carne, macar o data pe saptamana. big grin

| pinguta a răspuns:

Fructe, sucuri naturale si placinte cu fructe happy

Acum daca iti mai iei un Krax in pauza cand ai chef de o rontaiala n-o fi panica happy

| stoicus a răspuns:

Am eu niste idei...da-mi id-ul pe privat sa-ti spun...nu glumesc