anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

luna aceasta am avut menstruatia pe 7 septembrie si mi-a tinut 3 zile ( ca de obcei) astazi iar mi-a venit. avand in vedere ca sunt si racita are vreo legatura? este normal sa imi vina de 2 ori pe luna?
va rog help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Sabryy a răspuns:

Sallut. Nu sunt experta, dar are o legatura si cu raceala, si poate ai si umblat desculta pe gresie, asa ca ai grija! Daca se mai intampla, du-te la medic!

Pa-Pa happy

| angelinthenight a răspuns (pentru Sabryy):

Adevarul e ca am stat pe gresie desculta si am mai stat si dezbracata seara prin parc.crying(((

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-adevar,raceala poate influenta menstruatia, dar in cazul de fata nu cred ca aceasta este problema.De fapt,nu este absolut nici-o problema, astfel de lucruri sunt cat se poate de normale la varsta ta, menstruatia se regleaza dupa minimum 2-3 ani de la aparitie.Pana atunci, vor aparea frecvent astfel de dereglari.Nu trebuie sa-ti faci griji.Numai bine.