anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

luna aceasta am avut menstruatia pe 7 septembrie si mi-a tinut 3 zile ( ca de obcei) astazi iar mi-a venit. avand in vedere ca sunt si racita are vreo legatura? stiu ca nu este normal sa imi vina de 2 ori pe luna dar e posibil sa fie din cauza racelii? e prima oara cand racesc de cand am ciclu menstrual si nu stiu cum reactionez. menstruatia o am venita din februarie anul acesta. mentionez ca sunt virgina.
a doua intrebaree ar fi: posibil sa fie o scurgere?

va rog help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este o scurgere, este o sangerare anormala. Dar la varsta ta si la atat de scurt timp de la prima menstruatie, astfel de sangerari anormale sunt frecvente si nu au o semnificatie grava. Nu este cazul sa te ingrijorezi sau sa iei masuri, mai asteapta o vreme. Daca situatia se repeta (adica cicluri menstruale cu durata sub 21 de zile), va trebui sa faci o ecografie pelvina.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă menstruația se prezintă ca și până acum (cantitate,culoare, consistență), nu este vorba de o scurgere intermenstruală anormală.
Din cauza răcelii, îți poate veni menstruația de două ori/lună (în mai puțin de 28 zile).
Evită băile generale fierbinți. Acestea favorizează fluxul abundent al menstruației.
Sănătate!

| oOAndreeaOo a răspuns:

Buna! este perfect normal sa iti vina de doua ori pe luna, ba chiar intr-o luna poate sa nu iti vina. nu te panica nu este nimic neobisnuit si nu este nici de la raceala. Si nici scurgere nu poate fii.

| alexandraMD a răspuns:

Ai ciclul menstrual neregulat.Se intampla la mai toate fetele, dureaza vreo 2 ani pana se mai reguleaza(in alte cazuri si mai mult) nu-ti face probleme nu este nimic!