| jessyyou a întrebat:

Luna trecuta am stat pe pastile hormonale( duphaston) pentru ca imi intirziase ciclul cu 3 luni si au functionat dupa ce le-am baut 10 zile, luna aceasta ar fi trebuit sa-mi vina undeva pe data de 2 sau 4, si iar imi intirzie dupa cum vedeti deja de vreo 13 zile si incep sa ma nelinistesc dea binelea. Este ceva anormal? Sa mai astept un pic si daca nu-mi vine sa ma duc la iubitul meu medic ginecolog sau este cazul sa ma alarmez? (p.s: am 17 ani, menstruatia o am de la 15 si nu am avut relatii sexuale) Va rog ajutati-ma cu vreun sfat sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gosh0108 a răspuns:

E de preferat sa mergi la endocrinolog. Acesta iti poate spune ce sa iei pentru problema ta. Duphastonul este foarte bun dar e posibil sa trebuiasca ceva mai puternic... E posibil sa iti dea contraceptive, acestea regleaza foarte bine, dar au o multime de reactii adverse si de aceea eu nu le recomand. Succes!

| jessyyou explică (pentru gosh0108):

Apropo in ultimul timp m-am ocupat cu sportul destul de intensiv, si nici alimentatia mea nu a fost cam corecta. Ar putea fi asta cauza?

| gosh0108 a răspuns (pentru jessyyou):

De obicei exercitiul fizic ar fi trebuit sa regleze menstruatia... Descrie-mi ce consideri tu "alimentatie incorecta"