Pai..esti la inceput! Poate fi vorba si despre o dereglare hormonala, dar daca aceasta problema persista consulta un medic! Te pup, pa!
Sunt dereglari ale organismului. E la inceput, de aceea, până se stabilizează. Imortant e sa nu te tină mai mult de, nu stiu, 5-6 zile, la altii dureaza 3 zile, depinde de organism, dar mai mult de 6 zile nu e bine, atunci situatia devine ingrijoratoare).
Probabil, daca ti-a revenit ciclul intr-un timp asa scurt nici nu te va tine mult, maxim o zi-doua.
Da, e normal sa fie asa, la inceput. inca nu stie cum sa de comporte corpul tau, dar va invata cu timpul. fii fara grija
Atat de devreme? Eu nu prea cred. Trebuia sa ii vina cu o zi, doua, trei mai devreme sau mai tarziu, nu cu zeci de zile mai devreme (el fiind neregulat)
Nu mi se pare normal,ti-a venit prea, prea devreme! Daca esti in primii ani de menstruatie, poate fi neregulat, dar nici chiar asa! Du-te cu mama ta la ginecolog, inainte de toate explica-i mamei tale ce s-a intamplat (daca nu stie) si apoi... fuga la medic!
Pai mie mi-o venit ciclul in lunaianuarie 2012. Dar eu cred ca este doar o dereglare hormonala.
Mersi mult!
Cu placere! :* Mersi de fundita.
Pai..esti la inceput! Poate fi vorba si despre o dereglare hormonala, dar daca aceasta problema persista consulta un medic! Te pup, pa!
Mario1996 întreabă: