| NothingImportant200 a întrebat:

Luni mi-a venit mesntruatia dar au curs si niste stropi albi pe langa cei obisnuiti. Marti si miercuri nu am avut nici o prb cu menstruatia, dar astazi da semne ca se sfarseste! Mie de obicei imi dureaza 6 zile si astazi ar fi trebuit sa fie a 4a. Ciclul il am de un an si o luna. Este ceva in neregula sau este doar o dereglare hormonala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| denisaa_4298 a răspuns:

Este doar o dereglare, asa se intampla la fiecare dintre noi.la mine a fost pentru prima data si m-a tinut doar 3 zile!

| Butterfly_4858 a răspuns:

Nu cred ca e ceva in neregula.Pe mine nu ma tine niciodata un numar exact de zile.
daca tu crezi ca ar exista vreo problema, mai bine discuta cu mama ta...winking.

| alexiaa a răspuns:

Nu ai specificat daca ai avut contact sexual(neprotejat). Daca nu,atunci nu e nici o problema, poate incepe sa ti se regleze, 4 zile incadrandu-se in normalitate. Daca da, nu cumva sa fie o sangerare peste sarcina, caz in care ar fi indicat sa-ti feci un test.De acei stropi albi nu stiu ce sa zic. Daca dupa menstruatie o sa observi ca ai scurgere de culoare alba, poate fi o candidoza(se face inclusiv de la antibiotice), care va trebui tratata.Dar nu cred ca e cazul.Toate cele bune!

| Ziiziii a răspuns:

Mie de obicei imi tine vreo 7-8 zile si mi-a venit anul trecut, deci nu stiu ce sa-ti spun, imi obisnuia sa vine de doua ori pe luna cateodata

| emima a răspuns:

Cred ca e o dereglare hormonala

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă dă semne nu este și obligatoriu să se oprească în a patra zi!
Nu știu cum ai văzut tu stropi albi peste sânge?
Nu putem vorbi de o disfuncție hormonală atâta timp cât nu există durere, cheaguri de sânge, sângerare abundentă, etc.
Ceai de crețișoară pentru o menstră fără probleme.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La varsta ta este normal sa ai niste mici dereglari, nu e nimic grav.