| Sebyy_4815 a întrebat:

Luni mi-am scos amigdalele la spital... au fost niste momente cumplite, in primele 2 zile ma durea gatu ingrozitor, acum a inceput sa-si mai dea drumul la durere dar inca mi-e foarte greu sa beau apa ( sa mananc e foarte greu doar supe).
Cam cat mai dureaza acest chin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

1 chiar 2 saptamani dupa operatie incearca sa bei cu paiu.

| TheExpert01 a răspuns:

Cred ca vreo saptamana sau cel putin 2 3 zile funda?

| pedobear a răspuns:

Eu mi-am scos cainele la obor si nu a fost chiar chinuitor. Un pic doar cand i-am dat drumu din lesa si nu-l mai puteam prindehee hee

| Dar3d3vil a răspuns:

Motivul principal pentru care se doreste evitarea indepartarii amigdalelor este acela ca amigdalele (mici formatiuni limfoide situate in capatul gurii) sunt primul organ de lupta impotriva infectiilor, care interzice patrunderea microbilor in corp. Acestea participa la apararea organismului impotriva bacteriilor si a virusilor, gratie productiei de limfocite si anticorpi.
Pe de o parte e bine ca ti le-ai scos pentru ca,astfel vei putea fi mai linistit in privinta "inghetatei"(mai pe intelesul tau vei putea manca si bea rece fara sa ai nimic) dar pe de alta parte e rau pentru ca astfel esti expus in a avea raceli, viroze, etc.

| iiBeccaXD_5159 a răspuns:

Si eu mi-am scos amigdalele acum un an si m-a durut gatul cam 7-10 zile...deci mai ai de suferit un pic... funda?