In 3 zile nu faci cancer la gat...
Dar da, "pufaitul" are sanse mai mari, in timp, sa-ti provoace cancer la gat.
Pentru ca atunci cand "tragi in tine", fumul este in tranzit, dat cand il tii in gat, el sta acolo o secunda-doua.
Fara suparare de ce naiba iti place sa fumezi? vrei sa devi,, smecher"? poti sa fii in alte feluri...este o prostie pierzi ani din viata...
Nu ai nimic. Poti faci cancer dupa perioade mai lungi de fumat, 5, 10, 20 ani.La 3 zile nu patesti nimic doar ca o sa devii dependent de nicotina si o sa-ti fie greu sa te lasi de fumat.
Deci mama si-a luat tigarea electronica( deci e mai sanatoasa ). eu sincer pana acum am fumat din ea de vreo 50 de ori da asa serios ( vreo 10 20 de min in contiinuu ) de vreo 3 4 ori. in rest erau multe zile in care trageam. da' faza e ca trageam in gat. acum stiu cum sa trag in piept numai ca ma sperie ca simt ca am un fel de nod pe gat ( probabil e un cos in piele ) si m-am cam speriat cand am vazut ca ma doare si ca il simt mai mare
Tinere...uita de ele, iti zice unul care fumeaza de 15 ani!
Nu iti aduc nici un beneficiu, eu la nici 30 de ani am probleme de circulati e si de inima din cauza lor si nu mai punem la socoteala ca am fumat pana acum valoarea unui apartament.Nu spune nimeni ca daca nu fumezi o sa pui bani deoparte dar macar te distrezi cu ei intr-un mod mult mai sanatos.
80% din prietenii tatalui meu pe la 50-60 de ani au avut MARI-MARI probleme de sanatate din cauza tigarilor, accidente vasculare, paralizii, unii s-au imbolnavit de deces acut...asa ca un sfat prietenesc: UITA CA EXISTA, viata e frumoasa si timpul trece mult prea repede pentru a-ti nenorocii viata cu ceva inutil.
Daca numarul din numele tau indica anul de nastere inseamna ca esti mult prea mic sa incerci asa ceva. Cu cat esti mai tanar cu atat celulele se regenereaza mai repede. Cu cat se regenereaza mai repede cu atat sunt sanse ca din cauza diferitilor factori (fum de tigara, chimice, ultraviolete, etc) in timpul regenerarilor sa apara celule atipice/mutante care se vor inmulti haotic - cancer.
Stai linistit, nu faci cancer in 3 zile. Chiar si asa, riscurile reale de cancer incep de pe la 25 de ani daca vei continua sa fumezi.
Iti recomand sa nu mai incerci nici tigarile cu tutun, dar nici tigarile electronice. Cele electronice au doze admise de substante abia pentru anumite categorii de varsta si te pot sa te intoxice cu monoxid de carbon, ceea ce poate fi letal.
Eu m-am apucat de 3 zile de tigari tigari. vr sa zic doar ca mama si-a luat acum 4 luni si am tras de vreo 20 30 de ori dar serios am tras de vreo 3 4 ori dar nu stiam cum sa trag si am tras numai in gat din tigarea electronica. Faza e ca nu stiu ce am pe partea dreapta a gatului ( ma sperii fff repede ) si nu stiu ce e simt ca e un fel de buba asa sub piele ( o fi vreun cos dala al draq care creste o data cu firu de par si doare ) dar ma rog ma sperii foarte repede
Deci de aia esti tu speriat de cancer! Nu cred ca acel nodul are legatura cu fumatul. Depinde unde pe gat e localizat acel nodul. Daca e mai jos de "marul lui Adam" spune-le alor tai sa te duca la un endocrinolog. Poate fi o problema la tiroida.
Daca toata lumea facea cancer in gat in 3 zile de fumat, erau toti morti acum...