anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am dus la scoala.Era prima zi de scoala! Ne-a dat cartile si restul.
De atunci am o senzatie nasoala! Nici nu stiu cum sa explic...parca sunt in alta lume.
Nu imi trece deloc si nu suport.
Am mai patit asa cam de cateva ori asa dar imi trecea.
Mereu am senzatia asta cand se intampla ceva.
Voi ati patit asta? Adica sa aveti senzatia asta?
Puteti sa imi spuneti ce este?
Si cum sa ma vindec? Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Se numeste teama de necunoscut. Toti o avem cand trecem prin evenimente importante si oarecum dificile. Treci mai usor peste cand te ancorezi in prezent si incerc i sa accepți prezentul, necunoscut, asa cum trebuie sa fie.

| anonim_4396 explică (pentru Donsavas):

Multumesc!

| RobertMoon a răspuns:

Probabil este o stare temporara de anxietate datorata faptului ca pana acum 2 zile nu ai stat in contact cu atata lume precum la scoala, nu poti face nimic, decat sa stai linistita si sa faci lucruri care sa te relaxeze in asa fel incat sa te simti mai ok.

| anonim_4396 explică (pentru RobertMoon):

Hmm...odata tata s-a certat cu mama si a plecat la moldova si peste o saptamana a venit inapoi ca se au impacat si cand a venit acasa iar aveam senzatia aia
Dar mi-a trecut si nu stiu cum

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Astenie de toamnă, va trece de la sine, liniște-te.

| anonim_4396 explică (pentru 1231242):

Multumesc mult!

| anonim_4396 explică (pentru 1231242):

Da
Am citit despre ea si chiar am...
Am scris mai mult pentru ca nu suport aceasta senzatie

| FloryCical a răspuns:

Gandeste-te la ceva de bine, o amintire placuta, incearca sa dormi. Daca nu poti, uita-te la un film, asculta muzica.

| anonim_4396 explică (pentru FloryCical):

Multumesc mult! O sa incerc sa le fac