Pai alimentatia e foarte importanta, mananca mai putina carne (dar carne de pui mai mult ca si carnea de porc ) si cel mai important renunta la a manca seara sau dupa o anumita ora daca crezi ca nu poti (in caz ca mananci si seara ) si avand in vedere ca faci si sport e normal sa pui pe tine putina masa musculara
A luat funda cel mai prost raspuns. Pieptul de pui are 140 kcal pe suta de grame. De ce naiba sa renunte la el? De ce sa nu manance dupa o anumite ora? Sa manance cand vrea, important e numarul de kcal pe care il consuma zilnic. Ala trebuie sa scada daca vrea sa slabeasca.
Mersi de sfat fratello, il voi respecta, daca vrei mai pun o intrebare si iti dau tie funda daca raspunzi, doar sa imi zici daca vrei
Daca chiar ai nevoie de un raspuns, poti pune o alta intrebare. Decat sa o pui degeaba, mai bine nu.
Problema e ca multe raspunsuri gresite primesc funda...
Alimentația e foarte importanta, degeaba faci sport, daca dupa te duci la shaormerie, zic exemplu, nu ca faci asta. Tine o dieta mai mult pe verdeturi, dar nu exclude carnea in totalitate, si o felie 2 de pâine la masa
Paine mananc foarte putina, mai mult de o felie pur si simplu nu pot la masa, iar fast-food, mananc cam o data la 2 saptamani, verdeturi incerc sa mananc cat mai mult, imi place salata cu legume mai multe si carne, insa nu vad sa apara rezultate pozitive
100g paine au 260 kcal. 100g inseamna 8 felii. Nu cred ca mananci 8 felii nici intr-o zi intreaga. Lasa painea acolo daca iti place.
Renunta la mancarurile prajite in ulei, sucurile, dulciurile si mancarea fast food. Asa vei slabi.