anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU,

M-am lovit la un dinte din față și s-a deplatat puțin, și am reușit să-l fixez la poziția inițială.
Am senzația că se mișcă (poate se mișcă, dar foarte foarte puțin). Încă e amorțit. Mă doare un pic doar când îl ating.

Nu am avut probleme niciodată cu acest dinte. Nu este cariat și nici nu am tartru pe el.

Ce mă sfătuiți să fac? Se va fixa la loc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| michael5813 a răspuns:

Stai linistit si nu-l mai misca cu limbuta! in mod normal se va fixa la loc daca nu o sa-l tot misti si nu musca din alimente cu acel dinte! sigur ca se misca asa cum de altfel toti dintii din gura se misca ei nu sunt absolut rigizi ci au o miscare aproape imperceptibila! oricum pentru linistea ta maine poti merge la un cabinet! mult noroc iti doresc!

1 răspuns:
| ingerashmyk a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vizitezi un stomatolog el va stii ce sa faca