| Mairead a întrebat:

Buna TPU M-am nascut cu probleme cu glanda hipofiza,mergand la endocrinolog de la varsta de 4 ani,avand 22.Am facut tratament cu hormon de crestere timp de 8 ani,hormonii lipsiti fiind luati din cutie ca sa zic asa.Nu am avut o pubertate normala ci cu pastile.In prezent sunt bine,nu am voie la stres,trebuie a avea o viata relaxata,linistita.De acesta am parte pentru ca am un suflet bun langa mine care ma iubeste pentru ceea ce sunt. La ultima externare am intreba-to pe doctora daca pot face copii,si mi-a zis ca nu,ca trebuie facuta stimulare ovariana care de asemenea e costisitoare,asta nu stiu cat. Eu ma intreb si va intreb si pe voi de asemenea,un copil bolnav poate da nastere unui copil normal? ca mama mereu imi zice sa nu ma gandesc la copii,ca decat sa fac unul bolnav,doamne fereste cu malformatii mai bine nu.Oare sa aiba un fat de suferit datorita problemelor mele? Multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stimularea ovariana nu este costisitoare, este moderat de scumpa. O fertilizare in vitro poate fi scumpa, dar nu stii daca e cazul sa ajungi pana acolo. Nu exista nici un motiv real ca problemele tale sa afecteze bebelusul, atata timp cat urmezi cu sfintenie sfaturile medicului inainte si in timpul sarcinii si mergi foarte des la consultatii si ecografii (ceea ce poate fi costisitor, dar merita).

| Mairead explică (pentru Brigaela):

Ma gandeam ca problemele mele poate afecta un suflet.Eram resemnata, insa acum am o mica speranta.Multumesc

4 răspunsuri:
| Felix65 a răspuns:

Cred ca,sigur,ai nevoie de sfatul medicului,dar acum exista atatea posibilitati, atatea terapii, incat nu cred ca ar fi imposibil sa-ti indeplinesti visul! Lupta pentru ceea ce doresti sa ai!

| 23partyboy a răspuns:

De ce nu o intrebi pe doctorita ta in loc sa intrebi tot felul de oameni de pe strada(care cu sig 90% dintre ei sunt doctori endocrinologi)

| Remus13 a răspuns:

Sa inteleg ca esti fata?